1. Úvod
  2. Práce s úkoly
  3. Sledování úkolu

Sledování úkolu

Sledovat úkol znamená, že budeš dostávat upozornění – v závislosti na tvém nastavení – na různé aktivity nad úkolem. Typicky když někdo úkol okomentuje, dokončí nebo mu změní termín.

Úkol se můžeš dostat do tvého sledování tím, že ti ho někdo přiřadí, zařadí tě do seznamu lidí, které jej mají sledovat nebo to bude úkol, který sám vytvoříš.

TIP: Odeber ze sledování úkolu lidi, kteří nepřispějí k jeho dokončení

Často se stává, že se dokončení úkolu táhne. Vyjadřuje se k němu hodně lidí a diskuze u něj je dlouhá. Když úkol sleduje hodně uživatelů, je to varovný signál.

Zamysli se: Opravdu je pro dokončení úkolu nutné, aby všichni uživatelé viděli to, co nyní píšu v komentáři?

Pokud ne, neboj se ze sledování některé uživatele odebrat.

Jak přestat sledovat úkol

Vždy se můžeš ze sledování svobodně odhlásit. Možností je několik: Přes kontextové menu, na detailu úkolu, v okně notifikací nebo na Dashboardu v záložce všech sledovaných úkolů.

1. Kontextové menu úkolu

Přestat sledovat úkol přes kontextové menu.

2. Postranní menu na detailu úkolu

Přestat sledovat úkol v postranním menu na detailu úkolu.

3. Okno notifikací

Animace jak přestat sledovat úkol z okna notifikací.
Poslední změna: Říjen 18, 2019

Pomohla ti tato nápověda?

Související články nápovědy