1. Úvod
  2. Práce s úkoly
  3. Smazání úkolu

Smazání úkolu

Smazat úkol ve Freelu může kdokoliv, proto je potřeba si v týmu nastavit jasná pravidla, jak s nástrojem jako Freelo pracovat. Aby se ale úkoly jen tak ve Freelu neztrácely, je několik možností, jak smazaný úkol dohledat a případně ho obnovit.

Poslední aktivity u projektu

Na detailu projektu v sekci „Poslední aktivity u projektu“ se zobrazují změny, které se nad projektem udály, takže i smazání úkolu.

Obnovení úkolu

Profil uživatele

Záznam o smazání úkolu najdeš i na profilu uživatele, který tak učinil v sekci „Poslední aktivity“. I odtud můžeš proklikem na detail úkol obnovit.

Notifikace

Pokud někdo smaže úkol, který sleduješ, hned přijde tobě i ostatním uživatelům, kteří úkol sledují, do zvonečku ve Freelu notifikace.

Notifikace ve Freelu

Pokud máš v nastavení e-mailových notifikací zapnutou možnost „Pošlete mi e-mail ihned, když se cokoliv stane na mém projektu“, přijde ti i notifikace o smazání úkolu na e-mail.

E-mailová notifikace

Samozřejmě i zde se můžeš prokliknout na detail úkolu a tím pádem úkol v případě potřeby obnovit.

 

 

Aktualizováno 13.7.2020

Byl tento článek užitečný?

Související články